Monday, September 27, 2010

Tillbaka från Hong Kong

Tillbaka från Hong Kong - lite mer brus, lite mer neon, lite mer exotiskt... Lite mer av Asien, helt enkelt! Det var bara så häftigt! Vi upplevde massor, så klart, men låt mig här bara bjuda på ett par bilder där jag frossar i pärlor... Jag har kommit hem med massor av nya sötvattenpärlor (vilken kvalitet!) och är ett par pärltanter rikare. Visitkort har utbytts och planer ska göras upp för hur överlämning av fler pärlor bäst ska ske vid vår layover i HK vid nyår. Succé!

6 comments:

 1. Gillar din min på den översta bilden! Precis rätt stil- Hmmm... not sure.. Sen slår man till!!

  ReplyDelete
 2. Åh vilket himmelrike! Är inte ett dugg avundsjuk...:-)
  /Ullis

  ReplyDelete
 3. Lyllo dig! Vilken feberfrossa man får av att bara se på bilderna. Att faktiskt bara få ta på alla pärlor, suck. Men du förstår att det förpliktar..? Visar man upp så'na här bilder vill vi se resultatet av dem så småningom!!

  ReplyDelete
 4. Åh så avis jag blir, det är ju så kul att frossa runt bland alla pärlor. Ser även jag framemot vad dina kreativa händer ska skapa för något av allt vackert. /Britt-Marie

  ReplyDelete
 5. Det är bara så, så underbart Sara!! Vilken fantastisk kvalité på sötvattenspärlorna. Jag ska åka till Hong Kong till våren och vill gärna prata mer med dig om var man kan handla vackra pärlor :)
  Christina

  ReplyDelete