Thursday, December 6, 2012

The Art of Wrapping

Jag älskar att göra wraparmband. Jag älskar att bära dem också. Ju fler varv desto bättre! Det är förstås inget hastverk och måste prissättas därefter. Hundra kronor varvet är rimligt, tycker jag. Ett tvåradigt armband kostar 199:- Ett treradigt armband kostar 299:- Ett fyrradigt armband kostar 399:- Och för de av oss som inte tycker att ett armband kan bli för mycket... Ett femradigt armband blir ditt för 499:- Jag har gott om pärlor i olika kulörer och valörer i mitt förråd och skapar ofta wraparmband utefter önskemål. Det räcker med en fingervisning om vilken nyans eller känsla kunden är ute efter och min kreativitet kickas igång. Välkommen att höra av dig om du är ute efter ett smycke som du är ensam om att bära!

1 comment:

 1. Du har en vacker sida och såå himla vackra armband...Jag har en låda full med pärlor, och andra smyckestillbehör för egen tillverkning och designar(=skissar) själv men gör det aldrig klart...så nu vill jag beställa ett från dig!
  Vill ha många men börjar med ett wrap 2 varv. jag har handled på 16,5 cm
  Brunt - jeansblå-beige-rost-...
  Vill ha ett varje dag armband och jag går mest i välTVÄTTADE JEANS med bruna eller svarta stövletter till och enfärgad jumper/blus i cräm, brun orange, petroleller rosa till och bär helst silversmycken i övrigt. Gillar dock båda dem du har på en bild (med två olika ett ljust och ett mörkt) men önskar just nu ett till mina jeans...
  Varmaste hälsningar
  EWA edvardsson
  båsenv 31
  47131 Skärhamn
  0706214545

  ReplyDelete