Tuesday, November 2, 2010

Sara Bökwall kammar hem segern!


Med illa dold stolthet kan jag berätta att jag vunnit första pris i Sirlig Pärlors designtävling med temat Harmoni! Så himla kul!!!

Förutom att vara fantastiskt vacker, sägs amazoniten skapa balans och ge oss mod att lyssna till vår inre röst. Amazoniten sägs också ge framgång och inre rikedom – det är en sten för oss som vill hitta vår egen väg, i samklang med hjärtats innersta önskan.

Mitt bidrag till designtävlingen var ett långt halsband med en skön tyngd. Jag valde att balansera ena sidans länkade amazonitpärlor med att på den andra sidan länka dem i omvänd storleksordning. Till synes olikt, men ändå likt, väl avvägt och balanserat. Halsbandet avslutas med en rasslande pärlklase med utsökta detaljer, vacker att titta på, trösterik att fingra på, skön att lyssna till.

De matchande örhängena med amazonitpärlor i samma ljuvliga, milda nyans som halsbandet utgör ”pricken över i” till vilken festklänning som helst!

5 comments:

 1. Stort GRATTIS!! så läckert!! <3<3<3

  ReplyDelete
 2. Ursäkta töser - men - Sara ÄR bäst!

  ReplyDelete
 3. Men vad roligt!!!!! Stort grattis och kram från mig!! Hoppas det blir många fler vinster för dig - det är du värd! Kram Helena

  ReplyDelete
 4. Grattis! Det är du väl värd! Det här smycket är ovanligt vackert och med betydelsen av stenen gör det sig ju ännu bättre!

  ReplyDelete
 5. Ett riktigt Sarasmycke tycker jag! Snyggt och läckert. Jättestort Grattis. Känns bra för självkänslan eller hur? Nu ska jag se om jag kan se de andra bidragen också:

  ReplyDelete