Monday, April 26, 2010

Manhattan
Bjuder er några bilder på nytt armband och sprillans nya skor som jag tänkte bära på ”A Manhattan Evening in Tokyo” den 15 maj. Det krävs ett par extra varv memory wire för att matcha klackarna, inte sant?!

6 comments:

 1. Ja det blir ju tufft! Verkligen Manhattan (säger jag som aldrig varit där mer än i TVvärlden) hihi

  ReplyDelete
 2. Läckert!! En annan drar på sig de sura gympaskorna och går ut en sväng med hunden... Vad blir det för klädsel? Får lite Sex & The city-känsla. Kram!

  ReplyDelete
 3. Hur snygga skor som helst och armbandet blir ju läckert till och någon snygg aftonblåsa eller varför inte läderbrallor? :)

  ReplyDelete
 4. Hej Sara! Jag ser dagligen mycket smycken och är själv smyckes designer och måste bara berömma dig. Hitills så är du min absoluta favorit smyckes designer, så otroligt vackra och annorlunda smycken du gör! Läste att du beställer ifrån Beijing på PG och att du kan tänka dig att sälja smyckesdelar.. har jag förstått det rätt då? Är isåfall intresserad, du kan väl svara till min mail på JFR@live.se! Kram

  ReplyDelete
 5. Tack allihop! Wow, Jennifer - det var en komplimang som heter duga! Den kommer att få mig att gå runt med ett leende ett bra tag!

  ReplyDelete