Thursday, November 22, 2012

Magenta

Färgprakt mitt på senhösten? Jajamensan! Fem varv agater, tjeckiskt glas, rosenkvarts och opakt glas tillsammans med frostad luciteblomma. Pris: 249:-.

Sunday, November 18, 2012

Abstinence

12 mm pärlor i olika former och färger. Den här gången i olika silvriga/gråa nyanser. Möjligheterna är oändliga! Jag kan tänka mig rosa nyanser. Blå. Svarta! Vita också, så klart. Det är bara att djupdyka i pärlförråden! Om det nu var så att jag hade några öglepinnar kvar... Jag har tre stycken. Tre. Det blir det inga armband av. Ett paket är på väg hem till mig från Fjärran östern medan jag skriver. Det innehåller en massa fina pärlor. Och ett par kilo öglepinnar. Du kan tro att det kliar i fingrarna! Abstinence blir ditt för 199:-.

Saturday, November 17, 2012

Lauren

Små släta glaspärlor, pyrit och tjeckiskt glas trätt på memory wire. Lauren är ett lyxigt och läckert armband som finns i vitt och rökfärgat. Pris: 249:-.

Saturday, November 10, 2012

'Tis the season necklace

Jag kunde inte vänta... Jag offrade mina sista öglepinnar för halsbandet 'Tis the season. Svart lava, röd howlite och lite silvergrå glaspärlor. Julröd tofs, svart luciteblomma med pistill av jade och antiksilverfärgade smyckesdetaljer. Dags att värma glöggen! Pris: 299:-.

'Tis the season

Jag väntar bara hem senaste beställningen från Hong Kong som bland annat innehåller ett kilo öglepinnar. Sen ska här snurras, snurras och länkas, länkas! Ett långt juligt halsband vill växa fram!

Saturday, November 3, 2012

Creativity in progress

Halvvägs in i ett kort halsband som väljer sin egen väg. Jag följer med.