Thursday, April 26, 2012

It´s a keeper!

Ljuvliga sötvattenpärlor i den där perfekta rosa nyansen, mattsvarta och mörkgrå akrylblommor tillsammans med antiksilverfärgade smyckesdelar. Det här armbandet kan jag inte sälja - det bara måste jag behålla!

Friday, April 20, 2012

Aquamarine

Aquamarine, turquoise, aqua, beryl, blue-green, cerulean, teal, ultramarine... Kärt barn har många namn. Underbara nyanser mitt emellan blått och grönt! Långt halsband och matchande örhängen. Läckert till sommaren!

Saturday, April 14, 2012

Tamara

Kanske inte perfekt till våren. Kanske inte till sommaren heller. Men perfekt till Tamara.

Monday, April 9, 2012

Flair


En medfödd förmåga. En naturtalang. En utvecklad fingertoppskänsla.

Nää, inget av det krävdes för att i förväg räkna ut att det här skulle bli ett härligt halsband. Ljuva pärlor av rosenkvarts, skimrande glasrondeller, antiksilverfärgade smyckesdetaljer och en chic tofs i perfekt rosa nyans som avslut... Kan ju bara bli helt rätt!

Saturday, April 7, 2012

As good as it gets?


To hell with modesty... Det blir inte finare än så här, tycker jag. Det blir inte roligare än så här. Jag älskar mina rasselarmband!

Sunday, April 1, 2012

Signum



Spiralarmband verkar vara mitt signum… På ett sätt är jag lite kluven till armband trädda på memory wire. De kan vara trista, alldeles för simpla och bestå av restpärlor sammanförda utan någon större känsla, men de kan också vara alldeles… alldeles underbara! Lättanvända är de också.

I det här armbandet har jag använt mig av ljuvliga mörklila ametister, milt rosa sötvattenpärlor, små silvergrå japanska glaspärlor, fina rondellslipade halvädelstenar (jaspis?) och vackert facetterade laxrosa och indigofärgade glaspärlor. Noggrant utvalda, noggrant sammansatta - fem varv kärlek!

Vid närmare eftertanke... Spiralarmband får gärna vara mitt signum!